IV Jornades d’Història de la Premsa (1)

IV Jornades Historia de la PremsaEls passats 17 i 18 de novembre van tenir lloc al Museu d’Història de Catalunya les IV Jornades d’Història de la Premsa, organitzades pel Departament de Periodisme i Ciències de la Comunicació de la UAB. Sota el títol “Premsa Cultura: capçaleres, continguts, autors, editors…”, aquesta edició ha estat dedicada al periodisme cultural.

Un dels membres del Grup de Treball va assistir a les sessions de matí de les Jornades, per això a continuació us farem un resum d’alguns dels temes que es van tractar.

Actes de les III Jornades

Durant l’acte d’inauguració de les Jornades el professor de la UPF Jaume Guillamet va presentar al volum de les Actes de les III Jornades, celebrades el 22 i 23 d’octubre de 2009 amb el títol “Censura i limitacions de la premsa”. Les actes han estat publicades en versió electrònica per la Generalitat de Catalunya dins de la col·lecció “Lexikon”. Es poden descarregar lliurement, en format ePub, des de la pàgina de la Llibreria de la Generalitat. L’edició ha anat a càrrec del professor Josep M. Figueres.

Al bloc de les Jornades trobareu enllaços cap a les actes de les jornades anteriors.

[Si necessiteu un programa per visualitzar documents en format ePub, us recomanem Adobe Digital Editions, de descàrrega gratuïta.]

En aquesta mateixa presentació es va anunciar el XII Congrés de la Asociación de Historiadores de la Comunicación: “Transición democrática y comunicación internacional”, que se celebrarà els dies 24 i 25 de maig al Campus de la Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *