I els guanyadors de la “Nit de les Revistes- XIII Premis APPEC” són…

El dimarts us vam informar de la celebració de la Nit de les Revistes i avui, per si encara no ho sabeu, us anunciem les revistes premiades d’aquesta edició.

Premis atorgats pel Jurat

Millor Acció Promocional: Nit del Circ. ZIRKÒLIKA Per posar en valor i donar visibilitat a un sector sencer amb la Nit del Circ. Una iniciativa que té una resposta massiva i que compta amb el suport de tots els seus agents.

– Millor nova publicació: 440 CLÀSSICA Per l’aposta valenta de crear una revista d’alta qualitat per a un públic fins al moment orfe d’una publicació especialitzada. 440 Clàssica tanca a més el cercle per cobrir tots els àmbits musicals per part del seu grup editor.

Millor editorial: L’AVENÇ  Per ser una editorial global amb la publicació de la revista mensual L’Avenç, el quatrimestral Els Marges i la col•lecció Els Llibres de l’Avenç, en dues sèries, Assaig i Literatures.

Millor revista: CAVALL FORT  Per ser el referent de les revistes infantils i juvenils. Per incidir en un públic de 9 a 14 anys en procés de formació amb l’objectiu que agafin l’hàbit de lectura.

– Premi a una persona: ERNEST COSTA Un reconeixement a una de les figures claus de les revistes de l’APPEC, la fotografia. Ernest Costa és autor de reportatges sobre paisatges i col•labora en nombrosos mitjans de comunicació difonent la seva passió per la fotografia i pel país.

Premis atorgats per votació popular:

– Millor portada: TERRART Votada pels assistents de l’acte durant la celebració de la vetllada.

– Revista més popular: ESTRIS Votada pels lectors a partir de la crida que es va fer a través de les xarxes socials.

Premis especials:

Revista que ha celebrat el 25è aniversari: GEGANTS

– Revista que ha celebrat el 50è aniversari: CAVALL FORT

Premi especial de la Junta de l’APPEC: Secció Filològica de l’IEC, perquè amb la seva tasca i la celebració el 2011 de l’any de la paraula viva contribueix a descobrir, compartir, exercitar i celebrar la vitalitat de la llengua catalana.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *