Entrades
Comentaris

Ajoblanco és el nom de la mítica revista mensual que es va publicar entre 1974 i 1980 en la seva primera etapa i entre 1987 i 1999 en la segona. Al costat d’altres capçaleres com Star i Nova Lent, Ajoblanco fou un dels primers punts de trobada i difusió de la contracultura a Espanya. Hi van participar intel·lectuals d’ambdues èpoques, així com col·lectius, grups de treball, cèdules crítiques i gent diversa que hi va aportar les seves singularitats i van convertir Ajoblanco en un panòptic de les tensions històriques i estètiques a Espanya al llarg de més de vint anys.

La Fundació Suñol presenta una exposició que vol revisar la implicació de la revista en els moviments socials de finals dels 70, uns anys convulsos i al mateix temps tan importants històricament.

Trobareu més informació a➡️ http://ow.ly/4ySa30aoXkL

Escriu un comentari