L’Hemeroteca General a Col·leccions singulars a les biblioteques de la Universitat Autònoma de Barcelona

Llegim amb molt d’interès el capítol “L’Heremoteca General” signat per la nostra companya Mònica González Gavara i Carmen Linares, Jaume París, i Montse Sierra al llibre Col·leccions singulars a les biblioteques de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Al capítol s’explica les característiques d’aquesta col·lecció:

L’Hemeroteca General, creada l’any 1972, forma part, des de l’abril de 2002, de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General. És el servei que gestiona totes les publicacions periòdiques de les biblioteques integrades: l’Hemeroteca General, la Biblioteca de Ciències de la Comunicació i la Biblioteca General de la Universitat Autònoma de Barcelona. 

Actualment el seu fons s’ubica a la planta 4, en una part de la planta 2 i en diversos dipòsits subterranis de l’edifi ci N de la plaça Cívica.
Cal destacar que regularment es reben unes mil publicacions, és a dir, una saca de correu diària com a mínim, sobretot per als diaris en curs de recepció i les revistes setmanals. Per tant, s’ha de considerar la feina de classifi cació, registre, segellament i conservació que això comporta.

Més informació a: https://ddd.uab.cat/record/107702

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *