El professional de la informació com a assessor dels investigadors: com publicar amb impacte en revistes científiques

Hem vist que el Col·legi oferta aquest interessant curs: El professional de la informació com a assessor dels investigadors: com publicar amb impacte en revistes científiques, els objectius dels quals són:

 

Els bibliotecaris -especialment els que treballen a les universitats- perden el contacte amb els seus usuaris professors i investigadors perquè aquests usen els recursos electrònics des dels seus despatxos i laboratoris, i no acudeixen presencialment a la biblioteca. Això no és bo, ja que cada vegada es fan més “invisibles”. Seguin les tendències actuals dels CRAI i dels embedded librarians, una tasca molt útil i apropiada que els bibliotecaris poden assumir és la d’assessorar els professors i investigadors en temes formals bibliogràfics i de publicació, que són tan fonamentals i necessaris per tenir èxit com el propi contingut de la recerca.
En aquest curs es revisen els conceptes bàsics de la publicació científica i s’ofereixen consells per rendibilitzar al màxim l’esforç de publicar articles i ponències. Es donen recomanacions i determinades pautes formals per publicar en revistes d’impacte, intentant que després altres autors els citin. Es presenta la casuística existent al voltant de les revistes.

 

El fan a Barcelona, 16 i 18 d’abril, de 10 a 14 hores. Ho veiem molt i molt interessant.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *