Les 4es Jornades Internacionals de Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals

La Associació Catalana de Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals organitza les 4es Jornades Internacionals de Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals el proper 8 de novembre a Barcelona.

Les 4es Jornades Internacionals de Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals preveuen assolir la xifra de tres-cents congressistes a partir d’una oferta de ponències ambiciosa que s’estructuren a partir de dos grans blocs temàtics: 

· Publicitat i nous models d’ingressos

L’ACPG, conscient de la nova realitat social que ens envolta, ha volgut trobar noves perspectives relacionades amb el món publicitari i de finançament, fonamental per a la premsa gratuïta i digital. Per això, les 4es Jornades portaran a Barcelona professionals i casos d’èxit que posin llum als nous criteris de planificació amb els que treballen actualment els planificadors i a les noves formes d’invertir de les grans empreses, o bé es presentaran conceptes com la sindicació dels mitjans gratuïts per captar publicitat de forma conjunta, la publicitat Km0 que ofereix la premsa local i com l’oportunitat que la fragmentació d’audiències dels grans mitjans ofereix als mitjans de proximitat líders d’audiència. Les 4es jornades seran el referent internacional en premsa hiperlocal gratuïta i digital. 

· Cap a on va el periodisme?

Quines són les tendències? Com es transforma el món de la premsa per als periodistes? Quins són els exemples d’èxit als Estats Units i d’altres països? Com es combinen el periodisme, la tecnologia i la transparència? El lector com a protagonista en un entorn de nous formats digitals i estils comunicatius. De quina manera es conjuguen les xarxes socials, els rich media, els smartphones, les tauletes i totes les eines que tenim a disposició en el món de la informació? Quines són les noves demandes d’habilitats per als professionals de la premsa de proximitat?

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *