Seixanta anys de Cavall Fort!

Cavall Fort és una revista en català per a nens i nenes a partir de 9 anys. Els lectors hi troben un contingut divertit i variat: reportatges, còmics, jocs, tallers, entrevistes, concursos… Cada quinze dies, viuen l’emoció de rebre la revista a casa. I segons diuen … quan l’obren… ja no poden parar de llegir!

La revista ha posat en marxa una exposició molt original que està recorrent diferents biblioteques públiques de tot el país durant aquest any 2022. L’exposició forma part de les accions organitzades per a commemorar el 60è aniversari de la revista, que s’ha renovat a partir del primer número de gener de 2022. Una renovació integral de disseny, contingut i enfocament que manté l’essència de tots aquests anys de vida de Cavall Fort.

L’exposició Benvinguts a Cavall Fort. Fem obres! ens convida a veure com és la redacció de la publicació a través de jocs ambientats a l’edifici on es fa la revista, amb una mica d’imaginació i esbojarrament afegits:

“Si voleu passar sapigueu que no podreu deixar de jugar. I és que Cavall Fort, des que va néixer, a més de moltes altres coses, vol ser tan divertit com un joc. Darrere cada porta hi trobareu, a més, trossets de la nostra història. I del nostre present. I també del nostre futur, amb paletes, enginyers, pintors, arquitectes, llauners… que renoven l’edifici perquè, com sempre, tot estigui ben a punt per a vosaltres”.

I on la trobareu? Aquí teniu l’agenda amb la itinerància per les biblioteques de Catalunya. 

Entre els escriptors que hi ha col·laborat al llarg dels anys hi trobem a Josep Vallverdú, l’Albert Jané i Joaquim Carbó, ara homenatjats pels seus noranta anys i més. Potser el secret de la longevitat … deu ser a les pàgines de @cavallfort.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *