Us presentem els nostres punts de llibre

 

” Encetem aquest any amb una bona lectura, i per no perdre  el fil… ja teniu aquí els punts del Grup de Treball de Publicacions en Sèrie, del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya. Els podeu trobar a la seu del mateix Col·legi i en algunes biblioteques. 

Seguint els objectius del Grup de Treball, aquest punts pretenen difondre la tasca de les hemeroteques per tal de conèixer i millorar la gestió de les publicacions en sèrie, així com col·laborar amb els professionals d’aquest àmbit, oferint d’aquesta manera el nostre suport professional als altres grups de treball del COBDC o entitats relacionades en el sector.

Share

5 respostes a «Us presentem els nostres punts de llibre»

  1. Hola Xavier,

    Moltes gràcies pel teu missatge. Malauradament no hi ha cap lloc a on puguis recollir els punts de llibre a Vilanova i la Geltrú. No hem fet un tiratge gaire gran i per tant no cobreix tot el territori. Dels diferents llocs a on els en vam fer arribar, on segur que encara en queden és el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya (COBDC) a Barcelona.
    Moltes gràcies per l’interés.
    Salutacions cordials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *