Bye bye 2020!

Volem tancar aquest 2020, un any dur i complicat per a tothom, amb aquest post per acomiadar l’any.
El passat febrer el nostre grup va fer 10 anys. Tot el nostre entusiasme del començament d’aquest any se’l va emportar el coronavirus amb la pandèmia però el que no ha aconseguit és que deixem d’estar al peu del canó fent tot el que hem pogut des de casa. Aquí doncs en teniu un tastet, perquè dia a dia hi som i estem al vostre costat per donar-vos el suport “revistero” que necessiteu!

  1. Vam començar l’any planificant la festa del desè aniversari amb tota la il·lusió, entusiasme i força per celebrar que el Grup segueix unit després d’una dècada!
  2. Ens vam trobar en reunions en línia per parlar dels nostres objectius del 2020 així com de la situació a causa de la pandèmia a les biblioteques i centres, en especial pel que fa a la rebuda de revistes i temes relacionats.
  3. Vam assistir a la Jornada de Revistes de RACO: Qualitat i visibilitat de les revistes, organitzada pel CSUC, CRICC (UB), IEC i AQU Catalunya, on ens va quedar molt clar que les revistes tenen futur!
  4. Estem el més actius que podem al nostre compte de Twitter @GTSerie, fent tuits i retuits sobre tot el que tingui a veure amb revistes.
  5. Hem entrevistat Arnau Barquer, coordinador de Catarsi Magazin, i Josep Maria Dacosta Oliveras (Daco).
  6. Hem visitat algunes exposicions on les revistes han estat protagonistes o han il·lustrat la mostra com a font d’informació. Trobareu les cròniques al nostre Blog sota l’etiqueta Exposicions.
  7. Hem anat registrant amb alegria el naixement de revistes i amb tristesa les que s’han deixat de publicar:
    • Naixement: Deriva (gener), Forbes Women (març), El Víbora (abril), Diari de Barcelona (abril), Papersllull (maig), ADN (maig), Sobiranies (juny), Àrnica: revista naturalista (juny), Banipal (juliol), Fila Zero (novembre), Arrels (novembre), Feyna: revista col·lectiva de l’Associació Il·lustradors de Tarragona (desembre).
    • Deixen de publicar: Nursing (ed. espanyola), Rockdelux (maig), Cuore (juliol), Stilo (juliol), Agora de enfermería (desembre).

No ens oblidem de donar les gràcies per la feina feta a la Junta del COBDC (2016-2020) així com de donar la benvinguda a la Nova Junta del COBDC!

Desitgem tancar aquesta etapa del 2020 i començar amb molta il·lusió un nou número, el 2021!

Molt bon any, molta salut i gràcies per ser-hi!!

“Capa de revista antiga | edição de Natal | 1922 | old portuguese magazine cover | Christmas edition” per Hemeroteca Municipal de Lisboa (Portugal)
amb llicència CC BY-NC-SA 2.0
“New Year’s Vector” per sjrankin
amb llicència CC BY-NC 2.0
Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *