El lector de revistes opina i recomana… Butlletí del MUHBA

Portar un butlletí a un blog dedicat al món de les revistes por semblar un lleugeresa però voldré justificar la seva presència.

El format d’aquest butlletí està pensat com si fos una revista. La seva presentació és acurada. Els seus articles signat no sobrepassen una plana i estan amanits amb il·lustracions i fotografies a color editades amb paper adequat per a la seva reproducció.

El contingut del butlletí/revista aplega des la història més immediata de Barcelona a la més allunyada en el temps. Però la història no és una matèria aliena a la vida, sinó que la història contempla la vida per poder explicar-nos-la i qui contempla la vida veu persones i aquest butlletí/revista s’immergeix en la vida de les persones i de la ciutat. Dins les seves pàgines podem llegir des les arrels arqueològiques fins a l’evolució d’un estil musical; des el poemari de Verdaguer fins a la Barcelona hospitalària; des una mostra fotogràfica fins a la història i evolució d’una vaga general; les darreres publicacions sobre la Ciutat i les activitat que el propi Museu ha dut a terme.

La seva distribució és gratuïta i es pot trobar en el propi Museu, en determinades llibreries i entitats de la ciutat i com annex, de franc, de la revista l’Avenç.

Una bona eina per anar seguint, sense ser exhausts, la història de la ciutat de Barcelona.

Sílvia Fortuny

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *