Els 100 anys de la Gaseta Municipal de l’Ajuntament de Barcelona

Informa el COBDC:

El 4 de novembre la Gaseta Municipal ha fet 100 anys, amb motiu d’aquest aniversari la Secretaria General ha posat en marxa una sèrie d’activitats:

  • Edició llibre “Cròniques des de l’Ajuntament” Gaseta Municipal 1914-2014,  del Dr. Antoni Jordà , catedràtic d’Història del Dret i de les Institucions, de la Universitat Rovira i Virgili.
  • Aprovació del Reglament de funcionament intern de la Gaseta Municipal.
  • Posada en marxa d’un nou aplicatiu d’edició i consulta.
  • Digitalització dels exemplars de la GM des del 1914 al 1951, feta per la Biblioteca General. Que es pot consultar al web ARCA (Arxiu de revistes Catalanes Antigues).

Finalment, el proper 2 de desembre a les sis de la tarda,  tindrà lloc l’acte institucional commemoratiu del centenari presidit per l’Alcalde al Saló de Cent, plaça de Sant Jaume 1 Barcelona, i durant el qual es farà la presentació del llibre, que comptarà amb la presència de l’autor i també amb la del catedràtic de la UB, Dr. Tomàs Font, que parlarà sobre publicitat i transparència en l’actuació dels governs locals.

Si esteu interessats en assistir a aquest acte heu de confirmar assistència a protocol@bcn.cat o al telèfon 93 402 73 54

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *