Tornen les Jornades Catalanes d’Informació i Documentació

Un any més, el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya organitza les Jornades Catalanes d’Informació i Documentació, enguany celebrarem la quinzena edició.

Les Jornades se celebraran els dies 10 i 11 de maig a Barcelona al Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra i ja us podem avançar que estem treballant un programa centrat en els perfils professionals del nostre sector.

Amb el lema “Diversitat de BiDes” volem posar sobre la taula tot allò que compartim com a experts i a la vegada tot allò que ens fa únics i diferents entre nosaltres. Tres eixos temàtics marcaran les sessions de les Jornades: innovadors, singulars i gestors.

Al programa de les Jornades, que farem públic ben aviat, es tractaran temes tan diversos com ho són els professionals: biblioteca pública, biblioteques escolars, titulacions, administració pública, crais, màrqueting, eines socials, comunicacions, experiències i pòsters entre d’altres.

Per primera vegada, comptarem amb l’espai “Galeria”, una zona de les Jornades on hi haurà representació d’empreses, grups de treball, tallers reduïts, espai del COBDC, demostracions de productes i molt més.

Ben aviat, presentarem la imatge corporativa de les Jornades i us anirem informant de totes les novetats, podeu seguir-nos als canals habituals del COBDC per no perdre’us cap actualització.

Som una diversitat de BiDes!