Premsa i guerra, eix articulador de les V Jornades d’Història de la Premsa

hisperi

El Grup de Recerca sobre Història del Periodisme (HISPER) del Departament de Periodisme de la UAB convida a participar en les V Jornades d’Història de la Premsa. L’esdeveniment, que té com a temàtica articulatòria la relació entre “Premsa i Guerra”, tindrà lloc els dies 21 i 22 de novembre de 2013 al Museu d’Història de Catalunya. 

Les Jornades aspiren a contribuir a l’enriquiment del coneixement sobre la història de la premsa en tots els àmbits de recerca -històrica, cultural, social- i a l’ampliació i difusió de les diverses metodologies (anàlisi de contingut, estudi hemerogràfic, visió descriptiva, etc. ) que engloben les anàlisis sobre la premsa.

La invitació a participar en les V Jornades d’Història de la Premsa: “Premsa i Guerra” està oberta als investigadors i estudiosos interessats en el tema, especialment als socis de les entitats que reuneixen els historiadors de la comunicació (SCC, AHC, Spem).

Les Actes de les primeres Jornades d’Història de la Premsa es poden consultar a Gazeta. Revista d’Història. A partir de la segona edició, les Actes es poden trobar a la Col·lecció Lexikon, de la Generalitat de Catalunya.

Més informació…

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *