Neix Esguard, la primera revista en català nadiua per Ipad

EsguardL’11 de setembre, coincidint amb la Diada, surt a la llum el seminari Esguard, disponible únicament per Ipad. Es tracta d’una publicació de caire generalista amb format interactiu i multimèdia.

La capçalera recupera un mot català en desús, però amb un doble significat que retrata exactament l’esperat de la revista “Esguard” que vol dir mirada, però també vol dir complicitat.

Aquesta nova publicació realitza un repàs a com han abordat els opinadors més destacats del país el tema més important de la setmana. Compta amb 12 columnistes de primer nivell, que s’alternen cada setmana de tres en tres. Presenta cada setmana el perfil de dos o tres personatges que cal tenir en compte. Prova i ressenya objectes i coses que són innecessàries, però que a tothom ens agradaria tenir. I tanca cada número amb una proposta d’escapada, dins la secció Fuig!

El cor de cada número és una conversa distesa i informal amb personalitats rellevants i destacats. Màrius Serra, Matthew Tree, Toni Aira i Txe Arana fan torns cada setmana per parlar amb gent de la cultura, la política, l’esport i la societat civil. El resultat és una entrevista multimèdia que ocupa l’espai central de la revista.

La subscripció és gratuïta per 52 números l’any. Cada setmana es pot descarregar l’exemplar des del quiosc del teu iPad. Els exemplars anteriors sempre hi seran disponibles en forma gratuïta. La versió per a dispositius Android estarà disponible a finals d’any.

Més informació: https://itunes.apple.com/es/app/esguard/id554622135?mt=8

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *