Visita a l’Hemeroteca de la Biblioteca de Catalunya

Conèixer, compartir i millorar el treball i gestió de les publicacions en sèrie són objectius del nostre grup de treball i amb la visita a l’Hemeroteca de la Biblioteca de Catalunya (C/Villarroel, 91 de Barcelona) que varem fer el passat divendres 28 d’0ctubre els vam assolir del tot!
Aprendre dels professionals de la Biblioteca de Catalunya durant la visita, guiada per la Directora M. Del Tura Molas, va ser una experiència totalment enriquidora ja que ens van explicar els aspectes de rebuda, els registres de fons, la gestió de les revistes electròniques amb SFX, funcionament de l’ISSN, les reclamacions, l’emmagatzematge, la gestió de la col·lecció d’ARCA i fins i tot el taller d’enquadernació!

Moltes gràcies a tots els professionals de la Biblioteca de Catalunya, que molt amablement ens van dedicar el seu temps.

Aquí teniu la fotografia del GT amb la Directora de l’Hemeroteca!

Share

2 respostes a «Visita a l’Hemeroteca de la Biblioteca de Catalunya»

  1. Per a nosaltres també, perquè sempre va bé comentar amb altres professionals els dubtes i intercanviar consells, “truquillos” i tot el que calgui per a millorar la feina. Gracies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *