Entrades
Comentaris

©de la imatge: Fundació Revista de Catalunya

Fundada a Barcelona el 1924 per Antoni Rovira i Virgili durant la Dictadura de Primo de Rivera, Revista de Catalunya arriba al seu número 300.

Un exemplar especial i emotiu amb editorial de Quim Torra, actual director de la revista, diversos estudis i un complert dossier central sobre la història de la revista, els seus directors i col·laboradors, galeria d’imatges i tria d’articles destacats.

Aquesta publicació inicialment mensual ara trimestral, fou i és encara una tribuna de difusió i de defensa de la cultura catalana. Firmes com  Rovira i VirgiliCarles SoldevilaJosep PlaPrudenci BertranaJoan Crexells i VallhonratTomàs Garcés Carles Pi i Sunyer, són alguns dels il·lustres col·laboradors que han omplert d’història, cultura, literatura i humanitats les seves pàgines.

Escriu un comentari