Entrades
Comentaris

El Grup de Treball de Publicacions en Sèrie del COBDC volem compartir amb tots vosaltres un escrit sobre el control de les revistes que hem preparat a partir de les nostres experiències a diferents tipus de biblioteques.

La nostra intenció és fer l’explicació d’una manera planera, compartir i estar oberts a la millora. Podeu fer-nos arribar els vostres comentaris i suggeriments al nostre blog, Twitter o Facebook i/o enviar-nos un correu electrònic a l’adreça serie@cobdc.org.

Controlant les revistes en paper: casos pràctics a diversos tipus de biblioteques

Esperem que us agradi i sigui d’utilitat! 

 

One Response to “Extra extra! sobre el control, ordenació, préstec i esporgada de les revistes”

  1. […] està obert a comentaris i suggeriments sobre aquest text, que podeu fer arribar a través del seu blog, Twitter o Facebook i/o enviar un correu electrònic a l’adreça […]

Escriu un comentari