Entrades
Comentaris

100 números de Llengua Nacional

Llengua Nacional arriba al número 100.

Aquesta publicació de l’Associació Llengua Nacional fou pionera en la seva proposta, objectius i compromís de ser un instrument de militància lingüística per defensar el català de les accions discriminatòries.

La revista es publica trimestralment gràcies a la tasca d’un equip de professionals especialitzats en la docència de la llengua i la literatura, la correcció, la traducció i l’assessorament lingüístic.

Després de vint-i-cinc anys de presència en quioscs i biblioteques, i davant els esdeveniments històrics i polítics actuals, ara més que mai, la fan imprescindible com a eina al servei i defensa de la nostra llengua i cultura.

Com diu l’editorial d’aquest número 100: “Tot sigui pel bé d’aquesta llengua que confereix caràcter nacional al conjunt de territoris que la tenen com a herència preciosíssima”.

Més informació: http://llenguanacional.cat/

Escriu un comentari