Entrades
Comentaris

Enguany s’acompleixen els 100 anys de l’aparició del primer número de TBO.

TBO va ser una revista de còmics catalana escrita en castellà que va aparèixer el març del 1917 i es va publicar, amb interrupcions, fins al 1998. Va tenir una gran importància en la història del còmic espanyol, fins al punt que del títol de la revista va sorgir el terme «tebeo», que a Espanya és sinònim d’«historieta». Els editors de la publicació van ser fins al 1983 Buigas, Estivill i Viña; posteriorment editada durant un breu període el 1986 per l’Editorial Bruguera, i entre 1988 i 1998 per Edicions B.

Amb aquesta avinentesa la Biblioteca de Catalunya organitza unes jornades en dues sessions d’accés lliure i gratuït on participaran dibuixants, historiadors, experts i col·leccionistes vinculats al còmic en general i al TBO en particular.

Només cal inscriure’s a l’adreça http://www.bnc.cat/Visita-ns/Activitats/Jornades-TBO/Inscripcio-Jornades-100-anys-de-TBO.

Més informació http://www.bnc.cat/Visita-ns/Noticies/Jornades-100-anys-de-TBO

Escriu un comentari