Entrades
Comentaris

El Diluvio : memorias de un diario republicano y federalista de Barcelona (1858-1939)

Jaime Claramunt I Frederic Pujulà ; Gil Toll (ed.). Barcelona : Carena, 2016. ISBN 9788416418510

portada-llibresEl Diluvio va ser un diari que es va publicar durant gairebé vuitanta anys a la ciutat de Barcelona i, malgrat això, el seu record roman enterrat. Fou un diari rebel, que es va enfrontar amb valentia a les autoritats sobre la base d’un ideari republicà i federal.

Aquest llibre recupera la memòria amb els articles que va escriure a l’exili cubà Jaime Claramunt, director de El Diluvio durant els últims vint anys de la seva publicació. Un testimoni que sorprèn el lector actual amb un punt de vista del nostre passat poc freqüent en el panorama literari.

 

Més informació:

http://edicionescarena.com/ecomm/libro/el-diluvio-claramunt-y-pujula.aspx

Escriu un comentari