Per molts anys Bibliografia selectiva!

Avui hem assistit a l’acte de celebració del núm. 100 de la Bibliografia Selectiva de les novetats per a biblioteques públiques! el nostre grup hi participem fent la selecció i ressenya de les revistes noves que van apareixent al mercat i estem molt contents de poder aportar-hi el nostre granet de sorra.

A l’acte de celebració s’ha fet un debat entorn el tema Què podem fer per la tradició cultural des de les biblioteques públiques? i han participat Pastora Martínez, gerent de l’IDIBAPS, Jordi Llovet,  crític literari, i Xavier Pla, professor de la Universitat de Girona junt amb professionals de les biblioteques com Neus Castellano, directora de la Biblioteca Xavier Benguerel, Ferran Burguillos, director de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Sabadell i Carme Fenoll, Cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

Del debat, molt profitós i constructiu, s’ha esmentat, entre molts d’altres punts, de tenir una política de desenvolupament de la col·lecció, fer una bona selecció de la col·lecció i conèixer-la bé. Des del Grup de Treball pensem que amb la bibliografia selectiva ja estem fent una molt bona feina, per molts anys!

Al Palau Moja, abans de començar l’acte
foto2

 

 

 

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *