Guia de revistes modernistes i d’avantguarda en accés obert

mono

Al web de Monoskop.org podem trobar una guia de referència de revistes modernistes i d’avantguarda impreses en les primeres dècades de segle passat en accés obert.

D’entre els títols que recull podem destacar revistes catalanes com: Vell i Nou (1915-1917),  Futurisme. Revista catalana (1907), Un enemic del Poble: fulla de subversió espiritual. Dir. Joan Salvat-Papasseit, Arc voltàic (1918). Dir., Joan Salvat-Papasseit, L’Instant (1918-1919). Revistes parisenques com ara: Litterature (1924). Dir., Louis Aragon, Dada: recueil litteraire et artistique (1917-1921). Dir., Francis Picabia, 391 (1917-1924). Dir., Francis Picabia o Proverbe: feullie mensuelle. Dir., Paul Eluart. Revistes novaiorquines com: NewYork Dada, Rongwrong & The Blind mn. Dir., Marcel Duchamp i moltes altres més publicades a Mèxic, Berlin, Moscow, Roma i Zagreb.

Cadascuna de les publicacions ens és presentada a mode de fitxa descriptiva amb les següents informacions: títol de la revista, dades i dates d’edició, director o coordinador editorial de la publicació, periodicitat, matèries i repositoris on es troben en accés obert.

Trobem que aquesta pàgina web pot ser molt profitosa per artistes, escriptors, curiosos i acadèmics.

Més informació: http://monoskop.org/Magazines

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *