Pla estratègic 2017-2020 i crida per incorporar-se al Grup de Treball de Programari Lliure

Des de la seva creació l’any 2004, el Grup de Treball de Programari Lliure ha vingut desenvolupant una tasca de difusió del programari lliure aplicat a l’àmbit de la informació i la documentació, així com de col·laboració i recolzament en la implantació de projectes en centres del nostre territori. Aquesta tasca s’ha materialitzat en la impartició de cursos i tallers pràctics, l’organització de les Jornades de Programari Lliure, el manteniment d’un canal de notícies i recursos d’interès, i el suport a tots aquells professionals i institucions que han sol·licitat consell o ajuda al Grup.

Per als propers 4 anys, els membres del Grup hem iniciat la redacció d’un pla estratègic per tal de dotar-nos d’un instrument de referència que permeti guiar les nostres actuacions, així com avaluar-ne els resultats al 2020.

En aquest context i, entenent que el Grup treballa per tots vosaltres, volem obrir aquest document a tota la comunitat, per tal de fer-vos partícips. També volem fer una crida a tots aquells professionals (col·legiats o no) que vulguin incorporar-se al Grup com a membres.

Podeu afegir els vostres comentaris i aportacions al pla estratègic com a resposta en aquest post, o enviar-los a l’adreça de correu programari[arroba]cobdc.org.

Si esteu interessats en formar part del Grup, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.