Nou recurs: Directori d’empreses de programari lliure

El Directori d’empreses de programari lliure és una iniciativa del Grup de Treball de Programari Lliure per als Professionals de la Informació del COBDC que té la finalitat de facilitar el contacte entre els professionals de la informació i la documentació i les empreses o treballadors autònoms especialitzats en la implementació de programari lliure relacionat amb els diferents àmbits de gestió de les unitats d’informació.

No es tracta d’una llista d’empreses de confiança, ni tampoc és un directori patrocinat. En aquest sentit, si sou una empresa o professional que ofereix aquest tipus de serveis i voleu que us incorporem a la base de dades, podeu omplir el formulari d’alta.

Principals característiques i seccions del directori

La pàgina d’inici del directori ofereix un cercador per paraula clau i una llista de categories de programari que us permetran accedir ràpidament a les fitxes de les empreses i professionals especialitzats en aquestes.

Pàgina d'inici del directori d'empreses de programari lliure

També compta amb opcions de cerca avançada, en la que podeu combinar diferents criteris com el nom de l’empresa, la categoria o l’eina o aplicació concreta.

Cerca avançada del directori d'empreses de programari lliure

La pàgina de resultats de cerca ofereix informació bàsica sobre cada empresa. Una informació que podeu ampliar entrant en el registre corresponent, o visitant el seu propi lloc web.

Pàgina de resultats del directori d'empreses de programari lliure

La creació d’aquest nou recurs permet al Grup continuar treballant en les línies estratègiques plantejades per al període 2017-2020. En concret, pel que fa a continuar oferint un servei d’orientació o assessoria per a la tria de programari, i constituir un vincle entre l’àmbit professional i l’empresarial.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *