Com arribar a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya

L’INEFC està situat a l’Anella Olímpica de Montjuïc, concretament a Avinguda de l’Estadi, s/n. La parada de metro més propera és Plaça Espanya. Per això, primer explicarem com arribar a Plaça Espanya segons el transport que tingueu més proper a casa vostra i després de Plaça Espanya a l’Avinguda de l’Estadi.

a) Fins a Plaça Espanya

inefc_pl_espanya

La parada de Renfe més propera és Barcelona-Sants-Estació. Un cop arribats allà, podeu agafar el metro línia 3, la verda, fins a Plaça Espanya. La sortida és “Fira Montjuïc”.

Per consultar els horaris i les línies

La parada s’anomena Plaça Espanya, i només es pot anar fins aquí de forma directa si veniu amb la línia de Llobregat-Anoia. Amb la de Barcelona-Vallès, haureu de baixar a Plaça Catalunya i agafar el metro, línea 3, la verda fins Plaça Espanya.

Per consultar els horaris | Per consultar les línies

Baixeu a la parada de Plaça Espanya. Tant pot ser a la sortida de “Creu Cuberta” de la línia 1, la vermella, com la sortida de “Fira de Montjuïc” de la línia 3, la verda.

Per consultar els horaris | Per consultar les línies

A Plaça Espanya trobareu diverses parades d’autobús. Mireu el plànol de dalt per saber les línies que hi pasen.

Per consultar els horaris | Per consultar les línies

A Plaça Espanya trobareu diverses parades d’autobús, incloses les de Monbus, etc.

Per consultar els horaris i les línies

A l’àrea de l’Anella Olímpica els únics pàrquins que existeixen són els destinats a les bicicletes.

Si voleu deixar aparcat el cotxe a Barcelona i anar-hi els transports públics, us aconsellem que consulteu aquesta plana que us indicarà on són els aparcaments més propers.

On aparcar

b) Fins l’INEFC
Un cop arribats a Plaça Espanya, per pujar a l’Avinguda de l’Estadi teniu dues opcions: caminar uns 30 minuts o agafar un autobús, concretament el número 50, que us deixa just al costat de l’INEFC. El seu interval de passada és d’uns 15 minuts. Es pot agafar a l’Avinguda de la Reina Maria Cristina, a les Torres d’Accés al Recinte de l’Exposició.

Línea 50: de Trinitat Nova al Parc de Montjuïc. Passa per: Pl. Espanya, Pl. Universitat, Passeig de Sant Joan, Dr. Pi i Molist.
Plànol de la línia

inefc_pujar

inefc_busos

inefc_principal

Si teniu més dubtes podeu consultar els següents enllaços:

A la web de l´Entitat Metropolitana del Transport (EMT), podeu trobar informació dels transports dels 18 municipis que envolten la ciutat de Barcelona; així com tarifes, plànols, etc.

Els Transports metropolitans de Barcelona (TMB) posen al vostre servei dues eines molt útils:

Vull anar a
Indiqueu una adreça d’origen i una de destí. Les jornades es celebren a Avinguda de l’Estadi, s/n. Com no es pot buscar un carrer sense número, en aquest cas, haureu d’escriure “Avinguda de l’Estadi” i indicar com a número del carrer, per exemple el 10.

On sóc
Si senyaleu on esteu, us dirà quins els transports propers que hi ha.

A Plaça Espanya, al costat de l’Hotel Plaza, podeu trobar una parada de taxis.

Demanar un taxi per telèfon

Aquesta setmana publicarem una notíticia sobre  “On menjar?”, no te la perdis! Apunta’t al RSS

Etiquetat com:
Arxivat a: Jornades
Comentaris

No es pot aparcar a l’INEFC?

Mònica, hi ha lloc per aparcar-hi com a qualsevol altre carrer: depenent del dia, de l’hora. Però no hi ha pàrking ni zona blava, etc.

Hola, voldria saber si al final de les sesions s´entrega alguna acreditació de asistencia, o certificacio, i de quin tipus es, en el seu cas.
Moltes gracies

Carmen,

Hi haurà un certificat que es pot convalidar amb un crèdit de lliure elecció a la Universitat de Barcelona. Aquest certificat també és reconegut pel Departament d’Educació de la Generalitat. Es lliurarà com a certificat d’assistència i tothom que estigui inscrit en tindrà un. També la gent que presenta un pòster, ja que s’entén que esta inscrita.

Hola!
Si es va a peu, es puja per les escales (passant pel MNAC) o bé seguint la carretera?
Gràcies!
Bernadette

Bernadette,

Pots pujar per totes dues bandes.

Ho sentim, els comentaris estan tancats.