RSS

Coneix Gerard Soler Muns

Data de publicació: 13 novembre 2017 per COBDC | Escrit a: Perfils


Em dic Gerard Soler Muns, i des de fa ben pocs dies sóc un nou col·legiat. El passat mes de juliol em vaig graduar en Informació i Documentació, uns estudis que vaig descobrir a través d’unes pràctiques en una biblioteca pública durant el Batxillerat.

De la meva vida professional tot just em trobo als inicis, i actualment estic treballant de becari a la Biblioteca del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona. A més, estic cursant el màster de Gestió i Direcció de Biblioteques i Serveis d’Informació, que em permet obtenir una visió encara més àmplia del món bibliotecari.

Durant els anys d’estudi del grau he tingut l’oportunitat de realitzar pràctiques a la Biblioteca Pública Camp de l’Arpa-Caterina Albert, a la Biblioteca Central da Faculdade de Letras da Universidade do Porto i a la Biblioteca del Centre Penitenciari Lledoners (Manresa). En aquest últim centre hi vaig elaborar el meu treball de final de grau, titulat Proposta d’un nou sistema de classificació a prestatgeria a la Biblioteca del Centre Penitenciari Lledoners, que vaig tenir l’honor que fos publicat al Dipòsit Digital de la UB.

Espero que el Col·legi em pugui servir per seguir creixent tant a nivell personal com professional.


 

Els comentaris s'han tancat per aquesta entrada.