RSS

Presència espanyola i catalana a #WLIC2017

Data de publicació: 7 setembre 2017 per COBDC | Etiquetes Escrit a: Notícies


Del 19 al 25 d’agost es va celebrar a Polònia la 83rd IFLA General Conference and Assembly de l’IFLA World Library and Information Congress (#WLIC2017). Durant aquests dies es va desenvolupar un extens programa, on han tingut cabuda tant la vessant científica, a través de la presentació de comunicacions i pòsters, com l’organització d’activitats més lúdiques de gran bellesa artística, com és el cas de les actuacions musicals i acrobàtiques. En aquest vídeo podeu veure un resum de com ha estat aquesta gran trobada professional:

IFLA WLIC 2017 in 4 minutes from IFLA on Vimeo.

Així mateix, ha estat un gran moment per als professionals catalans amb la presa de possessió de Glòria Pérez-Salmerón com a nova presidenta de l’IFLA per als anys 2017-2019.

De la vessant científica volem destacar la presència dels professionals espanyols i catalans que hi han participat:

A) Comunicacions

1. Catalan Government Libraries Supporting United Nations’ Objectives for Sustainable Development. Miguel Navas-Fernández (Generalitat de Catalunya).
2. Record my indigenous word. Or how special sound collections may break internal borders. Edgardo Civallero (professional independent).
3. Library services for indigenous societies in Latin America. Edgardo Civallero (professional independent).
4. Latin Classic Incunabula Printed in Spain: Their Transmission Across the Borders. M. Ascensión Hernández Vázquez i Rosa Díaz Burillo (Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED).
5. Transparency and Right to Access Information in the Spanish Congress of Deputies. Mateo Maciá (Congreso de los Diputados).

B) Pòsters

1. La colaboración científica: nuevos retos para las bibliotecas universitarias. J. R. Hernández-Carrión, G. González-Alcaide, J. Gómez-Ferri, F. J. Hernández San Miguel.

L’any vinent, el centre de la professió en l’àmbit internacional serà a Malàisia. Més informació al web del Congrés i al hashtag #WLIC2018


 

Els comentaris s'han tancat per aquesta entrada.