RSS

Participa-hi! IFLA Global Vision voting

Data de publicació: 14 setembre 2017 per COBDC | Etiquetes Escrit a: Notícies


Visió Global és un projecte col·laboratiu de l’IFLA que pretén definir l’agenda per a la creació d’un sector bibliotecari més unit. Els primers pasos han estat la celebració de tallers regionals amb professionals de biblioteques de tot el món i ara s’inicia una nova fase amb la creació d’una votació en línia, oberta a tots els bibliotecaris i amics de les biblioteques per poder contribuir i influir en aquesta conversa global sobre com donar forma al futur d’un sector bibliotecari unit.

El COBDC convida els seus membres a participar en aquesta votació on trobaran un conjunt de 6 preguntes i 10 respostes, entre les quals es poden triar un màxim de 5 respostes que es considerin especialment importants. Les respostes estan basades en resultats de la primera reunió de la Visió Global i dels seus sis tallers regionals organitzats per l’IFLA entre abril i juliol de 2017. Els tallers van reunir bibliotecaris capdavanters de més de 140 països diferents, que van compartir el seu punt de vista sobre els temes inclosos en les preguntes.

Els resultats dels tallers organitzats per l’IFLA i de les trobades organitzades arreu del món, més les respostes rebudes mitjançant aquesta votació contribuiran a la confecció de l’informe de la Visió Global de l’IFLA, un full de ruta que ajudarà a definir l’agenda per crear un sector bibliotecari més unit.

Participa-hi! La votació es tanca el dia 16 d’octubre de 2017.


 

Els comentaris s'han tancat per aquesta entrada.