RSS

Maria Dolors Portús, nova secretària general de la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Data de publicació: 26 juliol 2017 per | Escrit a: Notícies


Aquesta setmana han continuat els canvis dins del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Maria Dolors Portús, professional del nostre àmbit, ha sigut nomenada nova secretària general de la Conselleria de Cultura. Fins a la data del seu nomenament, era gerent de Serveis de Cultura de la Diputació de Barcelona.

Dolors Portús és diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de Barcelona, i ha cursat dos mòduls del postgrau de Gestió de Biblioteques a la Universitat Pompeu Fabra (UPF). La seva carrera professional va començar a la biblioteca de l’Escola d’Arquitectura de Barcelona  de la Universitat Politècnica de Catalunya i a la Biblioteca de l’Escola Santa Teresa de Jesús de Barcelona.

Va exercir com a cap de Biblioteques de la Diputació de Girona, entre 1980 i 1992. Entre 1993 i 2013, ha treballat dins del Departament de Cultura en diferents càrrecs de responsabilitat: cap del Servei de Biblioteques, cap de Servei de Cooperació Bibliotecària, cap de l’Àrea de Suport Tècnic i cap del Gabinet Tècnic.


 

Digues la teva

He llegit i accepto les Normes de participació al Document. Els comentaris són revisats,
  per aquest motiu els que siguin validats no es mostren automàticament.