RSS

Glòria Pérez-Salmeron, a Desiderata: “Només nosaltres podrem construir un futur d’oportunitats per a les biblioteques i pel sector de la informació”

Data de publicació: 12 juliol 2017 per COBDC | Etiquetes Escrit a: Notícies


La revista estatal Desiderata ha publicat aquesta setmana el seu darrer número, on destaca l’entrevista a la presidenta electa de l’IFLA, presidenta de FESABID i membre del COBDC, Glòria Pérez-Salmerón. En el text se’n detalla la trajectòria fins a ser nomenada presidenta electa i el seu treball diari dins de l’organització mundial.

Glòria Pérez-Salmerón creu que el món bibliotecari s’està reubicant, ha de demostrar el compromís cap a l’accés de la societat a la informació i la responsabilitat que hi tenim. FESABID està lluitant pel posicionament i la visibilitat de la professió des de l’enfortiment del sector. En parer seu, troba a faltar més compromís associatiu professional en tots els nivells i una interacció entre escoles d’Informació, Biblioteconomia i Documentació amb el món empresarial. I, en aquest sentit, està totalment convençuda que el futur és a les nostres mans.

D’altra banda, Glòria Pérez-Salmerón destaca tres projectes bibliotecaris en l’àmbit mundial:

Pots llegir l’entrevista sencera en aquest enllaç.


 

Els comentaris s'han tancat per aquesta entrada.