RSS

El COBDC et convida a participar a la campanya #1Lib1Ref (One Librarian, One Reference) 2016

Data de publicació: 11 gener 2017 per COBDC | Etiquetes Escrit a: Notícies


#1Lib1Ref (de l’anglès One Librarian, One Reference) és una campanya internacional que tindrà lloc la setmana del 15 al 31 de gener de 2017, i que servirà perquè bibliotecaris d’arreu del món facin servir la seva expertesa professional per afegir una referència bibliogràfica en un article de la Viquipèdia.

L’any passat aquesta campanya va aconseguir 255 nous articles referenciats a la Viquipèdia.

La campanya forma part del 16è aniversari del naixement de la Viquipèdia, que en el cas de l’àmbit de la llengua catalana és promoguda per Amical Wikimedia, The Wikipedia Library, el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana, el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya, la Xarxa de Biblioteques de Barcelona, la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, la Xarxa de Biblioteques Andorranes i la Biblioteca Nacional d’Andorra.

Us convidem a participar-hi i a afegir-hi referències bibliogràfiques en les entrades en català on hagi l’etiqueta [cal citació]. Entre tots millorarem la Viquipèdia, però també afegirem valor a la nostra feina, ajudant els usuaris que demanen informació d’una font fiable.

En aquest enllaç hi trobareu tota la informació així com les instruccions per poder participar-hi: https://ca.wikipedia.org/wiki/Viquiprojecte:Bibliowikis/1Lib1Ref

Facilitem entre tots l’accés a la informació, participa-hi!


 

Els comentaris s'han tancat per aquesta entrada.