RSS

Aprovat el Servei Municipal de Biblioteques Públiques de Tarragona

Data de publicació: 29 novembre 2017 per COBDC | Escrit a: Notícies


El Ple municipal del 27 de novembre de l’Ajuntament de Tarragona ha acordat una de les mesures més esperades per anivellar els diferents sistemes bibliotecaris públics de les quatre províncies catalanes: la creació del Servei Municipal de Biblioteques de Tarragona. En el mateix Ple, també s’ha acordat el canvi d’adscripció de la Biblioteca de Torreforta a la conselleria de Cultura.

La creació del Servei és el primer pas per poder executar el Pla de Biblioteques (2017-2022), aprovat el passat mes de juliol d’enguay amb una dotació de 9,7 milions d’euros, per configurar una xarxa local de cinc biblioteques.

tarragona17

Aquest fet permetrà normalitzar els serveis públics d’accés a la cultura a la ciutat d’acord amb el marc legislatiu vigent. Segos el regidor de Cultura, Josep M. Prats, el Pla de Biblioteques es basa no en la construcció d’obra nova, sinó en la reutilització d’espais.

El Servei Municipal de Biblioteques de l’Ajuntament de Tarragona gestionarà i coordinarà els futurs equipaments; el primer dels treballs que s’iniciaran serà la reforma del Mercat de Torreforta per traslladar-hi l’actual biblioteca, ubicada ara al Centre Cívic.


 

Digues la teva

He llegit i accepto les Normes de participació al Document. Els comentaris són revisats,
  per aquest motiu els que siguin validats no es mostren automàticament.