Plaça amb titulació de diplomatura que no admet llicenciats

El Col·legi ha presentat al·legacions a les bases d’una convocatòria per treballar en una biblioteca pública que no s’ajustava als criteris legals perquè no admetia, indistintament, llicenciats en Documentació o diplomats en Biblioteconomia. Encara que el recurs va ser desestimat, el Col·legi segueix de  prop el procés per vetllar per la seva correcció.


Normes de participació al Document

El Document és la publicació mensual del Col·legi, que en format digital vol ser un espai d'informació i d'intercanvi entre els professionals. Cada una de les notícies del Document disposa d'un espai de participació on els professionals poden comentar i donar el seu punt de vista sobre la notícia. Això ens ha d'ajudar a fer créixer el discurs del Col·legi sobre els temes més actuals i rellevants.

L'espai del Document convida a la participació dels professionals, tenint en compte que el COBDC es reserva el dret d'eliminar aquells comentaris que siguin difamatoris, obscens, insultants, continguin amenaces o incitin a cometre qualsevol acte no permès per la legislació vigent. Tampoc seran acceptats aquells comentaris que no respectin la dignitat de les persones i el principi de no discriminació per motius de raça, religió, opinió, nacionalitat, discapacitat o qualsevol altra circumstància personal o social.

Es recomana que les persones participants estiguin identificades amb nom, cognom i adreça de correu electrònic, i no s'acceptaran aquells missatges anònims, ficticis o signats per persones que usurpin la identitat d'altres persones, missatges comercials o spam.

El COBDC no es fa responsable de les opinions emeses pels participants.
 

 

Els comentaris s'han tancat per aquesta entrada.