El mercat de l’e-book en plena expansió amb un creixement del 200%

Durant el 2010 el mercat del llibre electrònic ha crescut un 200%. Aquesta dada s’extreu de l’estudi que ha realitzat l’empresa Future Consulting sobre el volum de vendes d’e-books; uns 90 milions.

L’informe analitza dades per països, que permeten constatar dos obstacles en la nostra àrea geogràfica: la pirateria i la poca quantitat d’obres electròniques disponibles en castellà. L’augment de les vendes podria venir per l’anunci d’Amazon que està contemplant la possibilitat de vendre pròximament e-books a Espanya.
En el nostre sector, aquests documents no ens són desconeguts. De fet, en aquests darrers dies s’està discutint a la llista de distribució Iwetel. Alguns dels missatges que han arribat han estat sobre la problemàtica del seu préstec o la difusió de noves idees, com l’esborrany de la “Declaració dels drets dels usuaris de llibres electrònics”.

Fotografia interior i exterior: Andrew Manson

Els comentaris s'han tancat per aquesta entrada.