Per què no jo? Participa a la vida del Col·legi

El proper 29 de juny tindran lloc les eleccions a la Junta de Govern del Col·legi. El període de presentació de candidatures finalitza el 27 de maig, i amb aquest objectiu hem engegat la campanya “Per què no jo?”, que vol animar-vos a participar en la junta del Col·legi.

Enguany fa vint-i-cinc anys que va néixer el Col·legi, com un pas endavant del recorregut de l’associacionisme professional bibliotecari a Catalunya iniciat l’any 1931. I avui el Col·legi és l’òrgan principal de gestió, representació i participació del col·lectiu de professionals vinculats a l’àmbit de la informació i la documentació al nostre país.

D’acord amb els estatuts, és missió del Col·legi vetllar perquè l’actuació dels seus col·legiats respongui als interessos i a les necessitats de la societat en relació amb l’exercici professional en l’àmbit de la informació i la documentació, i especialment, garantir el compliment de la bona pràctica i de les obligacions deontològiques de la professió.

Són principis essencials de la seva estructura i del seu funcionament la igualtat dels seus membres, l’elecció democràtica dels seus òrgans de govern, l’adopció dels acords per majoria i la seva lliure activitat dins del respecte a les lleis. En aquest sentit, el Col·legi treballa amb les administracions, les universitats, les empreses i les organitzacions professionals.

Participar a la vida del Col·legi significa treballar per la professió i significa, també, fer prevaldre els interessos i els valors de ciutadania, en contra dels corporativismes i els personalismes antidemocràtics, tot atenent i respectant la diferència.

Des de la Junta de Govern sortint hem pretès millorar, renovar i consolidar l’entitat amb uns nous estatuts, la professionalització de l’equip de gestió, la reforma dels espais, l’ampliació de l’oferta formativa i dels serveis als col.legiats i obrir el Col·legi a la societat col.laborant amb altres col.lectius professionals i institucions.

Però som conscients que queden aspectes per treballar i millorar. Per això us animem a participar a la primera línia d’aquesta tasca col·lectiva, fonamentada en la passió per les persones i els serveis i, sobretot, en la confiança en la feina ben feta.

Presenteu la vostra candidatura! Per què no?

La Junta de Govern 2006-2010

Cartell “Per què no jo?”

Els comentaris s'han tancat per aquesta entrada.