Predicador, Constantine i Hawaii Meteor són tres obres on conflueixen els elements sobrenaturals, l’humor negre i la sang, molta sang.

Predicador és una novel·la gràfica ultraviolenta, on Jesse Custer, un religiós texà, és posseït per un ens sobrenatural que li atorga certs poders omnipotents. En el seu recorregut pels Estats Units buscarà a Déu i s’enfrontarà a una multitud d’enemics que no li posaran les coses fàcils.

A la pel·lícula Constantine, adaptació del còmic Hellblazer de DC, les portes de l’infern estan obertes de bat a bat i el seu protagonista John Constantine haurà de bregar amb dimonis i altres ésser afins per a retornar-los al seu joc.

Finalment a la delirant novel·la Hawaii Meteor, Jair Domínguez ens presenta una road movie, a la Catalunya d’un futur proper, on quatre penjats dalt d’un Corvette voldran assassinar al rei d’Espanya per aconseguir la independència de Catalunya. En aquesta aventura es toparan amb molts personatges estrambòtics, freaks i sobrenaturals que voldran impedir el seu objectiu.

Criatures malèfiques, àngels de la mort, dimonis que s’escapen de l’infern, tots junts a la terra amb diferents objectius però amb una clara conseqüència, la aniquilació dels humans que es topin amb ells de la forma més violenta possible i encara així ens ho passarem d’allò més bé.

Predicador; Garth Ennis

Predicador; Garth Ennis

El trobaràs a les següents biblioteques públiques:

Consulta a Aladí: http://bit.ly/1l7YxjR

Consulta a Argus: http://bit.ly/RLlxwy

Constantine; Francis Lawrence

El trobaràs a les següents biblioteques públiques:

Consulta a Aladí: http://bit.ly/RLlJMn

Consulta a Argus: http://bit.ly/RLlOzI

Hawaii Meteor; Jair Domínguez

El trobaràs a les següents biblioteques públiques:

Consulta a Aladí: http://bit.ly/1iHYiJC

Consulta a Argus: http://bit.ly/1iHYjwZ