Polza es un sense sostre especial, diferent, i sobretot molt bipolar. Despullat de tota càrrega inútil y sense cap possessió comença el seu particular viatge cap a enlloc on es trobarà i es destrobarà varis cops amb ell mateix i amb els seus Blasts (atacs que pertorben completament la seva percepció de l’entorn). Un còmic carregat de terror, dolor, fúria, incomprensió, bogeria, violència, amor, i drogues.

Iván Zulueta va aconseguir amb l’inquietant Arrebato una obra per sobre del bé i del mal que no deixa a ningú indiferent. La bogeria i les drogues son fonamentals en el devenir dels aconteixements, i de la mateixa manera que al còmic de Larcernet ens trobem amb preguntes sense resposta: Qui està i qui no està boig? Qui ho decideix? Fins on ens pot dur la bogeria? Ens trobem en un món ple de contraposicions i termes migs, res es blanc o negre.

Les bandes sonores d’Alberto Iglèsias, sobretot les de les primeres pel·lícules d’en Julio Medem, encaixen a la perfecció en aquest ambient carregat de misteri, incertesa, i sons estranys que pretenen atordir alhora que delitar l’oient, moltes vegades son precisament les sensacions contraposades les que confereixen un univers màgic.

Blast, Manu Larcernet

El trobaràs a les següents biblioteques públiques:

Consulta a Aladí: http://bit.ly/1nFABqy

Consulta a Argus: http://bit.ly/1oJ2IoH

Arrebato, Iván Zulueta

El trobaràs a les següents biblioteques públiques:

Consulta a Aladí: http://bit.ly/1l48crD

Consulta a Argus: http://bit.ly/1oJ3q5k

Alberto Iglésias Film Works

El trobaràs a les següents biblioteques públiques:

Consulta a Aladí: http://bit.ly/1jk11c1