Tot apunt per recomençar

20 setembre 2012
admin
Comentaris tancats a Tot apunt per recomençar

La propera setmana, cinc escoles que van veure aturades les seves intervencions el curs passat recuperaran el suport professional que els ofereix aquest projecte. Es tracta del Centre d’Educació Especial Palau de Girona, l’Escola Puig d’Agulles de Corbera de Llobregat, l’Institut Terres de Ponent de Mollerussa, l’Institut Francesc Macià de Cornellà i l’Escola Cèsar August de Tarragona.

Els professionals que hi treballaran ja van dur a terme la primera fase d’aquestes intervencions i, per tant, formen part de l’equip del projecte. Us els presentem:

Alícia Moreno. La trobareu sempre enèrgica i disposada darrere d’algun dels taulells de les biblioteques municipals de Girona. Col·labora des del curs passat en aquest projecte assumint tasques d’organització i gestió de la col·lecció, condicionament de l’espai, catalogació i esporga al CEE Palau.

 

Joaquim Vilallonga. És un dels pocs nois de l’equip. Prefereix que l’anomenin Quim. És prudent, no pas indecís, i col·labora en el projecte des del curs passat. Ha estat a l’Escola la Florida de Santa Perpètua de Mogoda i li queden dos dies justos per acabar la seva intervenció a l’Escola Puig d’Agulles de Corbera de Llobregat.

 

Laura Aguilà. Com una formigueta, va fent sense parar. No fa soroll però sí molta feina. Al llarg de les properes setmanes enllestirà les tasques pendents a l’Institut Terres de Ponent.

 

 

Iris Parusel. És tot terreny i autònoma. No hi ha qui l’aturi. Ha format part de l’equip en les dues edicions del projecte i després de passar per Badalona aquest setembre comença una nova aventura a l’Institut Francesc Macià de Cornellà.

 

Guillermo Leborán. Entusiasta i atrevit el Guillermo ha fet més kilòmetres que ningú. El curs passat va estar al Figaró, a Sant Boi de Llobregat  i a Tarragona on ara tornarà per acabar de catalogar.

 

 

A banda de la intervenció de tots ells i de molts d’altres que ja us anirem presentant, en aquesta segona fase hi ha previstes força sessions de formació per als claustres. A principi de mes ja es van dur a terme les primeres a les escoles La Florida de Santa Perpètua de Mogoda i Gabriel Castellà i Raich d’Igualda.

A poc a poc, doncs el, Bdpuntedu torna als centres.

 Marta Roig, coordinadora.

Més sobre:

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Simple Calendar

desembre 2017

dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Temes que tractem

suscriu-te a bdpuntedu

Correu electrònic:

Coordinacio BDpuntedu

Col·legi Oficial de Bibliotecaris - Documentalistes de Catalunya
C/Ribera, 8 pral. - 08003 Barcelona
Tel. 93 319 76 75
Correu: bdpuntedu@cobdc.org