Dossier de col·laboració per empreses

bb
PRESENTACIÓ 15es JORNADES
Des del Col·legi Oficial de Bibliotecaris- Documentalistes de Catalunya, us presentem les 15es Jornades d’Informació i Documentació:

  • Les Jornades Catalanes, organitzades pel Col•legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya són la trobada biennal de referència dels professionals que treballen a biblioteques, centres de documentació i serveis d’informació de l’empresa i l’administració.
  • Les Jornades esdevenen un moment per prendre el pols a la professió, compartir experiències i coneixements, aprendre i opinar. Amb l’objectiu d’impulsar i millorar la professió pretenem posar damunt la taula els nous reptes i solucions que apareixen dia a dia al nostre sector.
  • En la quinzena edició de les Jornades, volem centrar els continguts en la “Diversitat de BiDes” que hi ha al darrere dels professionals de les biblioteques i la informació, amb els eixos temàtics: innovadors, singulars i gestors, volem posar de manifest la varietat de perfils professionals del nostre col•lectiu.
  • Les Jornades se celebraran els dies 10 i 11 de maig de 2018 a les instal·lacions del campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra, un entorn acadèmic perfecte per a la realització de les Jornades.
  • Com sempre, hem reservat un espai per a les empreses i institucions que ens vulguin acompanyar durant les Jornades, creant així, un lloc de contacte directe entre clients i proveïdors i potenciant les trobades comercials. Volem afavorir els contactes professionals i aconseguir visibilitat per a la marca.

OPCIONS DE COL·LABORACIÓ I PARTICIPACIÓ D’EMPRESES

          
 

Trobareu tota la informació al dossier comercial:

 

Contacte:
participacio@cobdc.org
93 319 76 75