Instruccions tècniques -pòsters-

Instruccions tècniques per a l’enviament de pòsters

Els pòsters que s’han acceptat, es publicaran a les actes digitals de les Jornades i s’exposaran en un espai preferent de les mateixes durant els dies 10 i 11 de maig. Els autors podran explicar els seus treballs a la sessió de pòsters programada per al dia 10 de maig entre les 11 h i les 11.25 h a la Galeria de les Jornades.

Per facilitar la tasca d’enviament i impressió dels pòsters, el COBDC posa a la vostra disposició un sistema d’impressió, que assegurarà la imatge homogènia de tots els pòsters, així com el suport correcte per a l’exposició.

Les instruccions per a enviar els pòsters són:

  • enviament del document del pòster complet amb una resolució de 300 dpi
  • en format pdf
  • mitjançant wetransfer a l’adreça jornades2018@cobdc.org
  • amb el nom de l’arxiu en aquest format: títol del pòster.pdf
  • el nom del pòster així com el dels autors corresponents també hauran de figurar en el cos del text del missatge de wetransfer

El COBDC cobrarà 30 € per la recepció, impressió i enviament del pòster a l’espai de les Jornades, els quals es podran abonar mitjançant targeta de crèdit o transferència bancària amb només una trucada al COBDC al número 93 319 76 75.

Tant la data límit d’enviament del pòster així com la de pagament del cost d’impressió és el 8 de març de 2018. Per dur a terme la impressió és imprescindible l’abonament previ del cost de la mateixa.

Els pòsters impresos són propietat dels respectius autors. Aquests podran recollir-los el dia 11 de maig, a les 13.30 h a l’stand del COBDC a les Jornades.