Visita Dels incunables a la innovació

DATA: 23 de novembre de 2012
HORARI: de 10 a 11:30h
ESPAI: Biblioteca Borja
LLOC: Campus ESADE. Avda. Torreblanca 59. Sant Cugat del Vallès

DATA: 23 de novembre de 2012
HORARI: de 12 a 13h
ESPAI: Esade Creapolis
LLOC: Campus ESADE. Avda. Torreblanca 57. Sant Cugat del Vallès

Aquesta és una proposta doble, que combina la visita a dues institucions situades a Sant Cugat, que ens portaran des dels incunables a la innovació.

A les 10 començarem la visita a la Biblioteca Borja. El centre existeix des del s. XIX, quan el bisbe de Tortosa, cedeix a la Companyia de Jesús, un fons d’uns 3.000 llibres que constituí la llavor de l’actual biblioteca. Actualment la Biblioteca forma part del sistema de biblioteques de la URL. Compta amb un fons de monografies d’uns 270.000 volums, a més d’uns 500 manuscrits, una bona col·lecció de pergamins, 42 lligalls, 41 incunables, 1.127 llibres rars i especialment valusosos, 21.000 obres dels segles XVI al XVIII.

A les 12 del matí visitarem Esade Creapolis. EsadeCreapolis és un parc d’innovació promogut per l’escola de negocis ESADE, quatre de les principals caixes d’estalvi catalanes, l’Ajuntament de Sant Cugat i la Generalitat de Catalunya a través d’Avança. La seva raó de ser és la d’inspirar, facilitar i accelerar el procés d’innovació de les empreses que participen en ell. Per això compta amb unes instal·lacions de 20.000m2 situades al nou campus d’ESADE al centre de Sant Cugat.

0 resposta a Visita Dels incunables a la innovació

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *