Visita al Cibernàrium

DATA: 23 de novembre de 2012
HORARI: de 10 a 11:30h
ESPAI: Edifici Media-TIC
LLOC: Roc Boronat, 117 – BarcelonaEdifici MediaTIC

Cibernàrium és el programa de capacitació i divulgació tecnològica de Barcelona Activa – Ajuntament de Barcelona. Ofereix formació per a professionals i empreses, així com activitats d’iniciació a Internet per a tota la ciutadania. A la primera planta de l’edifici MediaTIC, al districte 22@ de Barcelona, es troba el Centre Cibernàrium de Capacitació Tecnològica per a Professionals i Empreses, on es realitzen les activitats de formació avançada en Internet i tecnologies, organitzades segons àrees temàtiques i sectors professionals.

L’edifici MediaTIC és una construcció emblemàtica, amb una arquitectura pionera i que ha esdevingut un dels símbols del clúster TIC al districte de la innovació 22@ de Barcelona.

El particular cub de 38 metres d’alçada té un revestiment de les façanes diferent en funció de la seva orientació i l’incidència solar per obtenir una màxima eficiència ambiental i un estalvi energètic considerable. Alberga un ecosistema de 14.000 metres quadrats on conviuen entorns d’innovació i recerca, formació tecnològica i activitat empresarial.

A la primera planta, Cibernàrium va inaugurar l’any 2011 el Centre Cibernàrium de Capacitació Tecnològica per a Professionals i Empreses, on es realitzen les activitats de formació avançada en Internet i tecnologies, organitzades segons àrees temàtiques i sectors professionals. Des d’activitats per crear una botiga on line fins a d’altres sobre optimització de les consultes mèdiques.