Logo

Et donem la benvinguda a les 13es Jornades Catalanes d'Informació i Documentació

Entra o Registra't per participar en l'espai virtual de les Jornades.


Donar-se d'alta

El registre per a aquest lloc és fàcil. Simplement omple els camps de la pàgina de registre i el sistema et crearà un compte personal al moment.

Has oblidat la teva contrasenya?

El sistema t'enviarà una nova contrasenya.

Accés d'usuaris

Jornades de Documentació Audiovisual

26 octubre 2012 dins la categoria Jornades

A les Jornades, un any més programem en paral·lel a les sessions del programa la Jornada de Documentació Audiovisual, que arriba a la 7a edició.

Com que a les Jornades hi ha lloc per tot i per tothom reservem la Sala de la Caritat el dijous 22 de novembre de 9.30h a 13h per fer la Jornada especialitzada. En aquesta edició, la Jornada ha triat com a tema conductor de totes les sessions la Documentació Audiovisual i les noves plataformes web.

Tal com podeu consultar al programa, la cita amb la Documentació Audiovisual començarà de bon matí amb la participació de Ramón de Cózar, consultor independent que parlarà sobre dispositius mòbils i serveis d’internet. A continuació serà el torn d’ Alberto Alejo de la CCMA amb la sessió: Aplicació de la mobilitat web a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. 

Després de la pausa, en Rafael Pedraza (UPF) i la Neus Carbonell (Everis) presentaran la sessió Arxius digitals de premsa vs. bancs d’imatges en línia i tot seguit tancarà les sessions, la Natalia Arroyo-Vázquez de la Fundación Germán Sánchez Ruipérez amb La web mòbil i les seves implicacions en el món de la informació.

Finalment per tancar la Jornada, es farà una taula rodona moderada per la Maria Josep Recoder de la UAB per extreure les conclusions i debatre amb tots els participants.

Si t’interessa, només has de venir a les Jornades i per fer-ho, només has de clicar aquí

Els comentaris estan tancats.