Logo

Et donem la benvinguda a les 13es Jornades Catalanes d'Informació i Documentació

Entra o Registra't per participar en l'espai virtual de les Jornades.


Donar-se d'alta

El registre per a aquest lloc és fàcil. Simplement omple els camps de la pàgina de registre i el sistema et crearà un compte personal al moment.

Has oblidat la teva contrasenya?

El sistema t'enviarà una nova contrasenya.

Accés d'usuaris

Steve Coffman, conferenciant inaugural

13 agost 2012 dins la categoria Jornades

Steve Coffman, vicepresident de Library Systems and Services, és especialista en referència virtual i autor d’articles com “What If You Ran Your Library Like a Bookstore?“, “Saving Ourselves: Plural Funding for Public Libraries“ o “The Decline and Fall of the Library Empire”. Actualment supervisa el disseny de productes i més concretament es centra en els nous models operatius i de finançament de l’entorn bibliotecari. Coffman, que va dedicar 15 anys a la Biblioteca Pública del Comtat de Los Àngeles serà el conferenciant inaugural de la 13a edició de les Jornades Catalanes d’Informació i Documentació del COBDC.

La sessió inaugural es farà el dimecres 21 de novembre a les 18h i serà el tret de sortida de dos dies intensos per als professionals de la informació i la documentació, on hi haurà temps per als tallers, les trobades Pecha Kucha i sessions especialitzades.

Aprofitem per recordar-vos que les inscripcions per les Jornades s’obriran el proper 1 de setembre.

Els comentaris estan tancats.