Logo

Et donem la benvinguda a les 13es Jornades Catalanes d'Informació i Documentació

Entra o Registra't per participar en l'espai virtual de les Jornades.


Donar-se d'alta

El registre per a aquest lloc és fàcil. Simplement omple els camps de la pàgina de registre i el sistema et crearà un compte personal al moment.

Has oblidat la teva contrasenya?

El sistema t'enviarà una nova contrasenya.

Accés d'usuaris

Cap a una intel·ligència col·lectiva

21 agost 2012 dins la categoria Jornades

DreigDolors Reig, psicòloga social, experta en xarxes socials, editora principal del blog de referència El Caparazón i autora de Socionomía,   participarà a les Jornades amb un taller titulat “Cap a la intel·ligència col·lectiva”.

Reig exposarà el dijous 22 de novembre a les 16h els canvis en els comportaments socials derivats de l’ús i la participació en xarxes socials, com han canviat les relacions personals? Com es potencia la sociabilitat amb internet? Quin paper juguen les xarxes socials en la democràcia participativa? Compartir dades, el que ella anomena “intimitat abundant”, a la xarxa és un avantatge o un inconvenient? Quina responsabilitat i sentit comú hem de tenir en abocar dades a Internet? Quin ús en fan les empreses? S’han convertit les xarxes socials en un element indispensable per les nostres relacions socials?

Per anar obrint boca, us deixem l’enllaç de la participació de Dolors Reig a Singulars, el programa de TV3 que es va emetre el 27 de març de 2012 i on la nostra convidada fa una presentació en la línia del que tractarem al taller de les Jornades.

Aquests temes i de ben segur que alguns altres, els tractarà durant el taller que ha programat el COBDC en el marc de les 13es Jornades Catalanes d’Informació i Documentació.

Els comentaris estan tancats.