Un 10% més de raons

Un 10% més de raons

El 19 i 20 de maig celebrem a Barcelona les 12es Jornades Catalanes d’Informació i Documentació. Te les perdràs?

Volem que celebris amb nosaltres el 25è aniversari del Col·legi, que vinguis a escoltar el ponent inaugural de luxe, Lee Rainie, director de Pew Internet & American Life Project, que participis als diàlegs a tres bandes sobre nous espais i nous usos o treball en temps de crisi. Que ens ajudis a reflexionar sobre els canvis dels perfils professionals o de la normativa de catalogació. Volem que siguis una part important de les taules rodones de preservació digital i sobre continguts distribuïts per internet i que vinguis a sentir els col·legues del sector a la presentació de comunicacions i pòsters.

Document

Ja ho tenim tot a punt. Només hi faltes tu. I per fer-ho una mica més fàcil, t’oferim un 10% de descompte sobre el preu si t’inscrius abans del 14 de maig. Aprofita l’oportunitat i vine a les Jornades.

Només hi faltes tu!

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

Disculpa, no es poden fer ms comentaris.