Resum del Diàleg “Treball en temps de crisis”

Resum del Diàleg “Treball en temps de crisis”

Joan Torrent, Josep M. Piqué, Ciro Llueca

En aquest diàleg a càrrec de Joan Torrent (UOC), Josep M. Piqué (Conseller delegat de 22@ “El districte de la innovació”) i amb la moderació de Ciro Llueca (Bibliotecari i professor d’universitat. Coordinador del PADICAT (Patrimoni Digital de Catalunya) a la Biblioteca de Catalunya) s’ha parlat sobre si els professionals que formen part del nostre àmbit volen ser emprenedors, quines accions s’estan fent per desenvolupar aquesta vessant a nivell d’ajudes o quin moment estem vivint per potenciar aquesta iniciativa empresarial.

D’altra banda s’han comentat diversos aspectes com el bon moment actual sobre el nivell educatiu, ja que és el més elevat que s’ha gaudit mai i, per tant, disposem de persones molt preparades però amb poques ajudes per emprendre.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

Disculpa, no es poden fer ms comentaris.